PuPa:n rahasto

Puijon Pallo on perustanut hyväntekeväisyysrahaston, jonka varoista jaetaan avustuksia nuorille vähävaraisille kuopiolaisille jalkapalloilijoille ja näin pyritään tukemaan heidän urheiluharrastustaan. Avustuksia myönnetään varustehankintoihin, ottelu- ja turnausmatkojen kustannuksiin tai lisenssikuluihin.

Varoja kerättiin hyväntekeväisyyshuutokaupalla PuPa:n superviikonlopun aikana 2013. Huudettavana oli esim. huippupelaajien pelipaitoja. Lisäksi huudettavana oli Sokos Hotel Tahkon mökki ja golf -paketti, johon sisältyi 10 hengen golfhuvila viikonlopuksi (pe-su). Pakettiin kuului myös 8 pelilippua, jotka lahjoitti Tahko Golf Glub Oy. Huutokaupasta saadut varat 4300 € siirrettiin lyhentämättöminä PuPa:n rahastoon.

Osuuspankki on lahjoittanut rahastoon 1000 € pohjakassaksi. Esiintyjävälitys Turpatalli Oy ja Roll Risteilyt ovat mukana tekemässä hyvää ja lahjoittivat molemmat 1000 €, yhteensä 2000 €. Suomen Palloliitto on omalta osaltaan tukenut PuPa:n rahastoa lahjoittamalla 500 €.

Avustusta voivat hakea jalkapallojoukkueet nimetyille pelaajille. Anomuksen tekee joukkueenjohtaja/valmentaja tai muu johtohenkilö. Vapaamuotoisessa anomuksessa tulee näkyä tukea tarvitsevan nimi ja syntymäaika, seura, joukkue/ikäluokka, lyhyt selvitys taloudellisesta tarpeesta sekä anomuksen tekijän nimi, yhteystiedot ja asema joukkueessa.

Anomus lähetetään sähköpostilla seuran puheenjohtajalle tai sihteerille
puheenjohtaja@puijonpallo.fi tai sihteeri@puijonpallo.fi

Kaikki halukkaat voivat lahjoittaa rahastoon haluamansa summan ja olla näin tukemassa kuopiolaisten nuorten jalkapalloharrastusta.

PuPa: hyväntekeväisyysrahaston tilinumero on FI71 5600 0520 4398 30, viestikenttään yhteystiedot ja mahdollinen lupa julkaista lahjoittajan nimi nettisivuillamme.

Puijon Pallo kiittää!